Ανάπτυξη λογισμικού ενσωματωμένου κώδικα για την αυτοκινητοβιομηχανία


Σας υποστηρίζουμε με ανάπτυξη λογισμικού μέσω μοντέλων, χρησιμοποιώντας TargetLink® ή Embedded Coder®, είτε μόνων τους είτε ως μοντέλων AUTOSAR. Εκτός από την ανάπτυξη μέρους του λογισμικού σας, αναλαμβάνουμε ευχαρίστως την υλοποίηση ολόκληρου του συστήματος λογισμικού σας. Εάν ζητηθεί, ακολουθούμε το Automotive Spice V-μοντέλο και διασφαλίζουμε ότι ολόκληρη η διαδικασία και όλα τα βήματά της, από τις απαιτήσεις (requirements) του συστήματος μέχρι και τους ελέγχους (tests), μπορούν να καταγραφούν και να εντοπιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της υλοποίησης. Έχουμε ενσωματώσει τα εργαλεία διαχείρισης απαιτήσεων (requirements management tools) “Rational DOORS”, “PTC RM” και “Polarion ALM” στις διαδικασίες μας για την ανάπτυξη του λογισμικού μας.

Επωφεληθείτε από τις ευέλικτες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μας στην ανάπτυξη συστημάτων λογισμικού – μπορείτε να βασιστείτε στη rapidproto.

Πώς επωφελείστε:

 • Έμπειροι προγραμματιστές
 • Συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του ISO26262
 • Θεσμοθετημένοι autocoders
 • Εξαρτήματα λογισμικού της AUTOSAR
 • Βελτιστοποιημένα εργαλεία διαχείρισης απαιτήσεων
 • Μέγιστη ευελιξία
 • Ευέλικτο πεδίο ανάπτυξης

Ενσωμάτωση πρωτότυπων συστημάτων σε οχήματα για επίδειξη των λειτουργιών του λογισμικού

Θέλετε να δοκιμάσετε τις λειτουργίες του λογισμικού σας εν δράσει; Το καθιστούμε δυνατό και σας βοηθούμε να κατασκευάσετε πρωτότυπα οχήματα. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε και να επιλέξετε τα απαραίτητα ηλεκτρονικά και να κατασκευάσετε τη σωστή καλωδίωση μέσα στο όχημα. Χρησιμοποιούμε το σύστημα real-time ελέγχου MicroAutoBox από την εταιρεία dSPACE για τη βαθμονόμηση του ελεγκτή σας στο όχημα και την πραγματοποίηση μετρήσεων. Εάν απαιτείται, αναπτύσσουμε επίσης ειδικές ηλεκτρονικές συσκευές, όπως συσκευές οδήγησης ηλεκτρομαγνητικών βαλβίδων ή μετατροπείς (converters) που μετατρέπουν τα σήματα εισόδου των αισθητήρων στην κατάλληλη μορφή. Ρίξτε μια ματιά στη σελίδα των προϊόντων μας για μια πρώτη εντύπωση στις ηλεκτρονικές συσκευές που σχεδιάζουμε.

Πώς επωφελείστε:

 • Σχεδιασμός και ανάπτυξη του συστήματος από μια μόνο πηγή
 • Ηλεκτρονικά ειδικά σχεδιασμένα για το συγκεκριμένο project
 • Σύστημα ελέγχου ικανό για real-time testing
 • Βοήθεια με τη βαθμονόμηση και τις μετρήσεις

Hardware-in-the-Loop (HiL) tests

Προσφέρουμε δοκιμές hardware-in-the-loop σε σύγχρονες συσκευές HiL από τη σειρά SCALEXIO της dSPACE για την προστασία του υλικού και του λογισμικού σας. Γι’ αυτό, ενσωματώνουμε το δικό σας μοντέλο προσομοίωσης του αυτοκινήτου ή αναπτύσσουμε το δικό μας, ώστε οι δοκιμές να προσεγγίζουν όσο το δυνατόν περισσότερο την πραγματικότητα. Αυτοματοποιούμε τα δοκιμαστικά τεστ με βάση τις απαιτήσεις του λογισμικού σας (requirements) και τη χρήση του εργαλείου AutomationDesk. Μαζί με τις παραπάνω δοκιμές, διεξάγουμε επίσης δοκιμές οπισθοδρόμησης και έγχυσης σφαλμάτων στο σύστημα. Αυτές οι δοκιμές καταγράφονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας (specifications), π.χ. στα εργαλεία “Rational DOORS”, “PTC RM” ή “Polarion ALM”.